GYMLEADER

Προγράμματα Άθλησης

Προγράμματα Άθλησης (Personal)

Personal Training Leader

Ο ασκούμενος γυμνάζεται σε έναν χώρο αποκλειστικά για αυτόν, καθοδηγείται και επιτηρείται από το προσωπικό του γυμναστή με εξατομίκευση, φροντίδα , ευελιξία και με μεθόδους απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές σου ανάγκες

Functional Leader

Λειτουργική προπόνηση η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις προσαρμοσμένες σε προγράμματα προπόνησης ανάλογα με τις ανάγκες αγωνιστικές και μη όπως και την καθημερινότητα του κάθε ασκούμενου. Στοχεύει στη βελτίωση της αθλητικής δραστηριότητας ενός υγιούς αθλητή που θέλει να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού μέχρι και την αποκατάσταση κινητικών δυσκολιών έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό η κάποιο εγκεφαλικό ( με τις σύμφωνες οδηγίες των Γιατρών και Φυσικοθεραπευτών ). Στοχεύει στη δύναμη, την ταχύτητα , την ευλυγισία , την αντοχή , την ισορροπία, την ευκαμψία . Η προπόνηση βασίζεται στο βάρος του σώματος και σε μικροόργανα γυμναστικής

Μυϊκή Ενδυνάμωση Αθλητών Leader

Μια αναερόβια άσκηση που εκτελείται με μεγάλη συμμετοχή πολλών μυϊκών ομάδων με βάρη. Μέσω της αναερόβιας άσκησης βελτιώνεται η δύναμη και έχουμε ενίσχυσή του ανοσοποιητικού συστήματος και τονώνουμε τον μυϊκό ιστό ο οποίος στηρίζει το σώμα. Ενισχύεται ο μεταβολισμός και γίνονται περισσότερες καύσεις με αποτέλεσμα την μείωση του σωματικού βάρους.

Power Vibe Leader

Είναι το απόλυτο μηχάνημα παθητικής γυμναστικής. Η προπόνηση πραγματοποιείται σε όρθια θέση πάνω σε μία πλατφόρμα. Η άσκηση στο συγκεκριμένο μηχάνημα προκαλεί παρόμοιες μεταβολικές αποκλίσεις με άλλες μορφές άσκησης. Βελτιώνει τη σύνδεση του σώματος , τη μυϊκή δύναμη και την καρδιοαγγειακή υγεία ώστε να μπορεί να ασκηθεί και ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας όταν κάποιες άλλες λύσης ασκήσεις δεν είναι δυνατές. Η άσκηση στην πλατφόρμα δόνησης δρα σε όλες τις μυϊκές ομάδες και επιδρά στην καρδιακή συχνότητα.

Προγράμματα Άθλησης (Group)

Cross Training Leader (1- 5 άτομα)

Ασκήσεις με διάφορα όργανα γυμναστικής μηχανήματα και εξοπλισμό όπως πλειομετρικά κουτιά , βαράκια , λάστιχα , μονόζυγα , πολύζυγα αλλά και το ίδιο μας το σώμα κάμψεις πιέσεις , κοιλιακούς , διάφορες ασκήσεις που εκτελούνται με σχετικά υψηλή ένταση και σωστή τεχνική, βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην καρδιοαναπνευστική αντοχή.

Zumba Leader (1 - 5 άτομα)

Συνδυάζονται στοχευμένες ασκήσεις για απώλεια θερμίδων και τόνωσης των μυών. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, περιλαμβάνει στοιχεία Aerobic με αρκετά είδη χορών όπως Hip-Hop , Samba , Salsa , Mambo αλλά και Oriental. Κάνει το σώμα να ξεχειλίζει από ευεξία , τόνωση και ευφορία μέσα από το χορό και τη διασκέδαση ενός μαθήματος Zumba καίγονται πολλές θερμίδες και επιτυγχάνουμε ενδυνάμωση και σύσφιξη.

Yoga Leader (1- 5 άτομα)

Με την φιλοσοφία της Yoga ενθαρρύνουμε και ενδυναμώνουμε την ένωση σώματος , νου και πνεύματος ώστε να πετύχουμε μία κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Η Yoga είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσουμε το σώμα και το νου και να αυξήσουμε τον μυϊκό τόνο, την δύναμη, την αντοχή , την ελαστικότητα του σώματος , την κυκλοφορία του αίματος αλλά είναι και ο ιδανικός τρόπος να τονώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα. Ενώ με το σύστημα της Hatha Yoga όπου με τις στάσεις του σώματος και όλες τις τεχνικές (Asanas) επιτυγχάνουμε έναν εσωτερικό καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες μέσα από τις τεχνικές ελέγχου και διαλογισμού

Pilates Reformer - Tower – Matwork – Props ( 1- 5 άτομα)

Με τα μαθήματα των μηχανημάτων Pilates αλλά και με την μέθοδο Matworks – Props βελτιώνουμε τη στάση του σώματος. Μαθαίνουμε να στηνόμαστε σωστά με ορθή στάση του κορμού μας. Μαθαίνουμε να εισπνέουμε και να εκπνέουμε σωστά, κάτι που μας βοηθάει στην καθημερινότητα μας. Σε κάθε άσκηση που εκτελούμε χρειάζεται και η συμμετοχή της αναπνοής. Γίνεται επίσης ενεργοποίηση και κατανόηση του κέντρου του σώματος , στοχεύοντας στην ορθοσωμία. Η μέθοδος Pilates βοηθάει στην αποκατάσταση των αθλητικών τραυματισμών και ενδυναμώνει τους μύες. Κάνοντας Pilates θα αποκτήσουμε δύναμη, ευλυγισία και καλύτερη ισορροπία. Η αναπνοή δρα συντονισμένα με το σώμα χρησιμοποιώντας σωστά την αναπνοή ισχυροποιούμε το σώμα μας μέσα και έξω.

T.R.X Leader (1-5 άτομα)

Για κάψιμο λίπους και μυϊκή γράμμωση είναι μία μέθοδος εκγύμνασης με ανθεκτικούς ιμάντες με δύο λαβές όπου με το βάρος του σώματος εκτελούμε ένα μεγάλο φάσμα ασκήσεων. Το T.R.X απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα Fitness ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάσταση. Το σώμα με τους ιμάντες ενεργοποιεί ταυτόχρονα περισσότερες μυϊκές ομάδες ώστε να μπορέσει να ισορροπήσει καλύτερα επιτυγχάνονται γρήγορα αποτελέσματα σύσφιξης και ενδυνάμωσης.

Interval Training (HIIT) Leader (1- 5 άτομα)

Η μέθοδος της διαλειμματικής προπόνησης είναι αρκετά αποτελεσματική και πλέον δημοφιλής και στις αίθουσες των ομαδικών μαθημάτων. Η ένταση προσαρμόζεται από low intensity σε high intensity (H.I.I.T.) και έτσι καλύπτει όλα τα επίπεδα ασκούμενων. Ο τρόπος διδασκαλίας, οι επιλογές των ασκήσεων και οι χρόνοι των διαλειμμάτων είναι τα στοιχεία που πρέπει ένας instructor να χειρίζεται αλάνθαστα. Περιλαμβάνει σύντομες περιόδους έντονης άσκησης, εναλλασσόμενη με διαστήματα ανάκαμψης. Βελτιώνει την κυκλοφορίας καθώς είναι ένα πρόγραμμα απόλυτα αποτελεσματικό. Το interval training επιτυγχάνει την καύση περισσότερων θερμίδων. Ασκήσεις με διάφορα όργανα γυμναστικής αλλά χρησιμοποιούμε ακόμη και το ίδιο μας το σώμα προσφέροντας εναλλακτικό τρόπο άθλησης και κάψιμο λίπους.

Step Aerobic Leader (1-5 άτομα)

Είναι μια διασκεδαστική μορφή άσκησης βασισμένη στην καρδιαγγειακή δραστηριότητα. Βασίζεται σε αερόβιο πρόγραμμα μέσης πίεσης αλλά και πολλά άλλα είδη εκγύμνασης με στόχο και την μυϊκή ενδυνάμωση. Με την ενναλακτική μορφή προγραμμάτων Stepers ο ασκούμενος απολαμβάνει την προπόνηση στο δικό του χώρο χωρίς να υπάρχουν μεγάλες μετακινήσεις μέσα στην αίθουσα. Πρόκειται για μία ιδανική λύση για όσους θέλουν να χάσουν βάρος και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Fitball Leader (1-5 άτομα)

Χαμηλή αναερόβια προπόνηση για όλες τις ηλικίες και για άτομα που δεν έχουν φυσική αντοχή. Μια διασκεδαστική προπόνηση με την βοήθεια ανθεκτικής ελαστικής μπάλας. Προσφέρει ασκήσεις τόνωσης , σταθερότητας και αντοχής χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις Η προπόνηση με την ελαστική μπάλα συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας και την ενίσχυση του μυοσκελετικού συστήματος καθώς η μπάλα κυλάει , οι μύες αντιδρούν για να πετύχουν τη σωστή θέση. Επίσης είναι ο κατάλληλος τρόπος για να γυμνάσουμε με ασφάλεια τους κοιλιακούς μύες καθώς η φύση της μπάλας απορροφάει όλη την πίεση από τη πίεση της μέσης και της πλάτης απομονώνοντας 100% την κοιλία

Traboline Leader (1-5 άτομα)

To τραμπολίνο είναι ένα αναγνωρισμένο ομώνυμο αγώνισμα και αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό και απολαυστικό τρόπο εξάσκησης. Ιδιαίτερα δημοφιλές στις νεότερες ηλικίες. Τα οφέλη του είναι πολλά. Κάψιμο λίπους, αύξηση μεταβολισμού, ενίσχυση οστών, αύξηση αντοχής, βελτίωση καρδιοαναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Προτείνεται σαν άσκηση από ιατρούς και φυσικοθεραπευτές σε πολλές περιπτώσεις. Οι ασκούμενοι εκτελούν εναέριες αλλεπάλληλες ασκήσεις διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των αναπηδήσεων με τεχνική και ευελιξία. Καταναλώνει περισσότερες θερμίδες από αρκετά είδη άσκησης αφού το τακτικό άλμα στο τραμπολίνο καίει μέχρι 1200 θερμίδες την ώρα και εκπαιδεύει περίπου 400 μύες. Είναι μία άσκηση που ελαχιστοποιεί το στρες στις αρθρώσεις και αποτελεί κίνητρο για μία αποτελεσματική και ευχάριστη άσκηση.

Total body Leader (1- 5 άτομα)

Λάστιχα, αλτήρες, step, boxes και ό,τι άλλο εξοπλισμό μπορεί να έχει μια αίθουσα ομαδικών μαθημάτων, είναι τα εργαλεία αυτού του δυναμικού μαθήματος. Ένα αρκετά ευέλικτο μάθημα το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει από έναν αρχάριο ασκούμενο μέχρι τον πιο προχωρημένο. Προπόνηση μπορεί να γίνει και, με μοναδικό εξοπλισμό το σώμα μας και την βαρύτητα, προσφέρει στον ασκούμενο πολλά πλεονεκτήματα και βοηθά στην ορθή εκγύμναση του. Ένα πρόγραμμα που προσαρμόζετε ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου και τους στόχους του.

Abs & hips Leader (1-5 άτομα)

Ένα ομαδικό μάθημα με τον περισσότερο κόσμο μέσα στην αίθουσα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εστιάζει στις περιοχές του κορμού (Πόδια-Κοιλιακοί-Ραχιαίοι), δηλαδή τα αγαπημένα σημεία του σώματος των περισσότερων πελατών. Οι ασκήσεις γίνονται με εξοπλισμό (λάστιχα, αλτήρες, step κ.α.) αλλά και με το βάρος του σώματος. Η σωστή τεχνική στην εκτέλεση των ασκήσεων παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.

Brazilian leaders (1-5 άτομα)

Πρόγραμμα για να δυναμώσεις μυϊκά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος , στοχεύει στην εκγύμναση και σύσφιξη των ποδιών των κοιλιακών και κυρίως των γλουτών ενώ παράλληλα θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθησή σας!