GYMLEADER

Στόχοι και Επιλογές

90 Days

Δοκίμασε ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής 90 ημερών 4-5 φορές την εβδομάδα αν θέλεις να κάψεις λίπος και να ιδρώσεις με στόχο την απώλεια κιλών και πόντων. Μέσα από μια έντονη αερόβια άσκηση σε συνδυασμό οργάνων γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν να συσφίξεις γλουτούς και μηρούς , κοιλία και μπράτσα και χάσε μέχρι και 600 θερμίδες

60 Days

Πρόκειται για ένα έντονο πρόγραμμα 60 ημερών επί 6 μέρες την εβδομάδα. Είναι ένα είδος διαλειμματικής προπόνησης τύπου (HIIT) όπου η κάθε άσκηση διαρκεί με δύο λεπτά εκρηκτικών ασκήσεων όπου ακολουθούν 30” με ξεκούραση. Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται με το ίδιο βάρος του σώματος, άλλες και με κάποιον minimum εξοπλισμό ή κάποια αερόβια προγράμματα όπως είναι τα άλματα. Στοχεύει στην αποτελεσματική καύση λίπους, στην καρδιοαναπνευστική ικανότητα και τέλος στην καλύτερη νευρομυϊκή συναρμογή.

Personal Training (One to on, Cross Training, Interval Training)

Μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα προπόνησης με τον δικό σου προσωπικό γυμναστή. Το Personal Training ενός ατόμου αποτελεί το ακριβότερο αλλά και το καλύτερο είδος εκγύμνασης διότι το πρόγραμμα βγαίνει ακριβώς και σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους του ασκούμενου. Ο Γυμναστής είναι πάντα δίπλα σου, σε βοηθά , σε παρακινεί καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι να πετύχεις το στόχο σου ( 3 έως 6 μήνες )

Personal Training 2 ατόμων

Εδώ υπάρχει ένα πλεονέκτημα παραπάνω προπονητικό που σε παρακινεί και σου δίνει περισσότερη ώθηση βάζοντας μπροστά τον ανταγωνισμό και την παρακίνηση από τον δεύτερο ασκούμενο αλλά και τη συνεργασία κάποιων ασκήσεων. Επίσης υπάρχει η έκπτωση στην τιμή καθώς σε μία ώρα γυμνάζονται δύο άτομα. ( 4 έως 8 μήνες )

Familly Group

Όταν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για έναν Personal Trainer , τότε μπορείς να πρωτοτυπήσεις και να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα προπόνησης έως και 4 άτομα για να γυμναστείτε με το φίλο σας ή τη φίλη σας , το συγγενή σας ή το συναθλητή σας και με την συμβουλή του προπονητή σας , κάντε πραγματικότητες τους στόχους σας.
Δυναμώστε μυϊκά και κρατήστε τη φυσική σας κατάσταση.

T.R.X (5 άτομα)

Είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης ο οποίος υπόσχεται να αλλάξει το σώμα. Βοηθάει στην απώλεια βάρους, την δύναμη και την αντοχή. Είναι ένα είδος άσκησης που ταιριάζει σε όλους. Οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων. ( 4 έως 6 μήνες )

Αερόβια Άσκηση. (5 άτομα)

Τα ερόβια προγράμματα του Leaders διάρκειας 60’ με στόχο την μείωση του λίπους, την αύξηση των καρδιακών παλμών και χάστε και μέχρι 500 θερμίδες την ώρα. Διασκεδάστε με τους ήχους της μουσικής και των φωτών και ασκηθείτε κάνοντας Zumba – Step– Trabolino και μηχανικό εξοπλισμό μαζί με μικρό όργανα και πολλές ασκήσεις με το ίδιο βάρος του σώματος και ανεβάστε την ψυχολογία σας στα ύψη. ( 4 έως 6 μήνες )

Προγράμματα Yoga & Aerial Yoga (5 άτομα)

Θεωρείται μακράν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποβάλλεις το στρες της καθημερινότητας, να νιώσεις γαλήνη και ηρεμία που δεν την συναντάς σε κανένα άλλο είδος άσκησης. Η Yoga δεν σου χαρίζει μόνο ένα υγιές και ευλύγιστο σώμα αλλά επιδρά και στο νευρικό σύστημα με πολλές ευεργετικές επιδράσεις. Αν νομίζεις ότι δεν κάνει για εσένα ή ότι είναι πολύ χαλαρό απλώς δοκίμασε να κάνεις συνειδητά για δύο εβδομάδες Yoga και τότε θα αντιληφθείς πόσο λάθος εκτίμηση έχεις κάνει. ( 2 έως 6 μήνες )

Pilates – Reformer Tower – Matwork - props (3- 5 άτομα)

Είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης. Μπορείς να γυμναστείς ελέγχοντας το σώμα σου 100% πέρα από κάθε άλλο είδος προπόνησης. Θα γνωρίσεις ένα άλλο είδος άσκησης με προγράμματα προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Είναι ασφαλές για πολλές ομάδες ατόμων, ιδανικό για έγκυούς και για ηλικιωμένους αλλά και πιο δυναμικό για τους πιο γυμνασμένους δίνει στο σώμα μια ομοιόμορφη γράμμωση χωρίς να δίνει όγκο στους μύες. Αυξάνει την ευλυγισία και προσφέρει ευεξία, ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη σε περιπτώσεις όπως είναι η λόρδωση, η σκολίωση, η κύφωση. Αλλάζει το σώμα, και βοηθά ώστε να είναι πιο εύκαμπτο. Στα 20 μαθήματα θα δεις διαφορά ενώ στα 30 μαθήματα θα έχεις αποκτήσει ένα καινούργιο σώμα. ( 2 έως 6 μήνες )

Μυϊκή Ενδυνάμωση (1-5 άτομα)

Περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, αντίσταση με βάρη , λάστιχα γυμναστικής , ασκήσεις εδάφους Push-Ups , κοιλιακούς και πολλά άλλα. Δυναμώνει τους μύες και τα αποτελέσματα θα τα δείτε στην καθημερινότητα. Έχουμε αύξηση του βασικού μεταβολισμού και το σώμα μας μαθαίνει να καίει παραπάνω θερμίδες, δυναμώνουν τα οστά και οι αρθρώσεις (3 έως 6 μήνες)