Στο γυμναστήριο μας

Σου προσφέρουμε ένα φιλικό περιβάλλον, μια μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, αλλά και πλήρους εξοπλισμένο gym με τον πιο σύγχρονο και ιδανικό εξοπλισμό για ατομικές προπονήσεις μαθήματα Personal, καθώς και ειδικά προγράμματα για εταιρικούς συνεργάτες.
Τα προγράμματα προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες, τις προτιμήσεις και τον διαθέσιμο χρόνο του καθένα από εσάς και προσφέρουν ποικιλία δράσης από τις πολύ ήπιες μέχρι αρκετά απαιτητικές.

Όλα όσα χρειάζεται είναι έτοιμα και περιμένουν να σας βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου!

Η ομάδα μας

Τα μέλη της ομάδας μας είναι εξειδικευμένοι, έχουν επιλεγεί προσεχτικά, ξεχωρίζονται για το πάθος την έπνευση και την δημιουργικότητα τους. Είναι εδώ για να σου δώσουν τα εργαλεία που χρειάζεσαι να σε ενθαρρύνουν και να σε βοηθήσουν συνδυαστικά με την κατάλληλη προπόνηση να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, … σίγουρα θέλεις αποτελέσματα!

Υπεύθυνη Αθλητικών Προγραμμάτων - Φλωρίνα Αλεξανδροπούλου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής απόφοιτη του Αριστοτελειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας με πάνω από 15 έτη προπονητική εμπειρία σε μεγάλους συλλόγους της Αττικής και την εθνική ομάδα. Δασκάλα Dance Aerobic και παραδοσιακών χορών. Είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής και Α’ Βοηθειών.
Από το 2002 είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, υπεύθυνη στον Πανεπιστημιακό αθλητισμό.
Επίσης έχει εργαστεί σε δημόσιους αθλητικούς οργανισμούς και στη σχολή αξιωματικών της Ελλάς.
Έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας προχώρα σε έναν ξεχωριστό χώρο άθλησης, όπου εστιάζει προσωπικά σε κάθε ασκούμενο, ανάλογα με τις ανάγκες του και για να βοηθήσει νέους αθλητές να ανέβουν ένα βήμα παραπάνω. Στο Leader θα βρείτε μια ομάδα υγείας και άσκησης από ανθρώπους υψηλού μορφωτικού επιπέδου που έχουν όραμα, μεράκι , χιούμορ, αγαπάνε τον αθλητισμό και την μάθηση και δεν επαναπαύονται ποτέ.